• Toimituksen nostot
  • Uutiset

Satakunnassa kolmanneksi jääneen joukkueen ei tarvitse vaivautua

Kampanja on ohi, äänet on annettu ja laskettu. Vasemmisto suuntaa seuraaviin vaaleihin. Lisäksi vaalien välillä on paljon tehtävää, kun maata hallitsee porvarihallitus ja moni muukin asia on rempallaan.

Tarkkanäköisimmät verkkolehden selaajat saattoivat jo huomata, että eduskuntavaaliosastoon ohjaava palkki on poistunut Vasenvoiman etusivulta. Kampanja on ohi, äänet on annettu ja laskettu. Lopulta 5.4. vaalitulos on vahvistettu.

Vasenvoiman ehdokasesittelyt siirtyivät näkymättömiin, samoin siirtyy osa vaaleihin liittyvistä muistakin jutuista.

Vasemmisto suuntaa seuraaviin vaaleihin. Lisäksi vaalien välillä on paljon tehtävää, kun maata hallitsee porvarihallitus ja moni muukin asia on rempallaan.

Omat sotkut on siivottava ensin

Vaalipäivänä kokoomuksen mainos valtakunnallisen sanomalehden etusivulla esitteli puolueen ehdokkaita siivousryhmänä. Sotkua oli kuulemma syntynyt ja siivousvuoro oli langennut heille. Muutakin virheellistä tietoa sivulla annettiin, se koski taas sydämen sijaintia ihmisruumiissa.

Satakunnan vasemmiston vaalikampanjan jälkiä ei valtakunnallisen vaalivoittajan tarvitse vaivautua siivoamaan. Heillä on varmasti muutakin puuhaa, sillä niin kävi, että Satakunnan vaalipiirissä kokoomukselle jäi vain pronssisija.

Vasenvoiman toimitus kävi maanantaina keräämässä vasemmiston vaalimainoksia tienvarsilta ja taajamien ehdokasgallerioista. Muutamia tolpista irronneita poimittiin ojista ja pellon pientareilta, sikäli kun olivat näkyvissä.

Saattaa olla, että kevään edetessä tulee hangen alta esille vielä muutamia kadonneita mainoksia. Niistä kannattaa ilmoittaa paikalliselle yhdistykselle, päivittely ei auta.

Omatoimisestikin oman väen vaaliroskia kannattaa korjata pois, sillä maastoon jäänyt vaalimainos on huonoa mainosta koko puolueelle.