• Uutiset

Timo Furuholm Rauman markkinahumussa

Kaupallinen ja markkinavoimien ohjailema tapahtuma. Näin voisi kuvata Satakunnan ainoita Silakkamarkkinoita Raumalla. Teltoilla ei saa tarjota kahvia eikä hyvällistä. Vieraanvaraisuudeksi pitää tällä kertaa riittää makeiskorit.

Laittakaamme siis suut makeiksi, kun puhumme teltalla politiikkaa hyvinvointialueen luottamushenkilöiden ja paikallisten vasemmistoaktiivien kanssa sekä tapaamme tuttuja ja tuntemattomia. Tervetuloa Raumalle!

Vasemmiston teltalla on luvassa kuhinaa lauantaina kello 12–14, kun paikalla on satakuntalaisten oma kummikansanedustaja, porilaislähtöinen Timo Furuholm Varsinais-Suomen vaalipiiristä.

Vasemmiston teltalla Timo Furuholmilta kannattaa päivän politiikan lisäksi kysellä liikunnasta ja liikkumisesta.

Esimakua markkinavieraastamme voi ottaa kuuntelemalla Kansan Uutisten Kaikki uusiksi –podcast.

”Timo Furuholm tahtoo edistää ihmisten liikkumista kävellen ja pyörällä ja saada näin ihmisiä liikkumaan liikenteessä. Hän kokeekin, että kaupunki- ja liikennesuunnittelua on tehty kunnianhimottomasti ja autojen ehdoilla.”

Kansan Uutisia on vasemmiston teltalla jaossa. Hae omasi!
Timo Furuholmia kuultiin kesällä Porissa puheenjohtaja Li Anderssonin kanssa SuomiAreenan Raatihuoneenpuiston lavalla. Jo silloin, kesäkuun lopulla, oikeistohallituksen köyhiä ja sairaita rankovat leikkaussuunnitelmat vetivät ilmeet vakavaksi.