• Eurovaalit
  • Uutiset

Tule mukaan, EU-vaalikampanja alkaa!

Satakunnan vasemmistoliitto kampanjoi vasemmiston EU-vaaliohjelman ja ehdokkaiden puolesta.

Satakuntalainen eurovaalistartti tapahtuu ensi sunnuntaina Eurajoella.

Sunnuntaina 9. kesäkuuta 2024 käydään europarlamenttivaalit, jossa valitaan Euroopan parlamenttiin 720 jäsentä eli meppiä. Suomesta parlamenttiin valitaan 15 jäsentä.

Vasemmistoliitto tavoittelee taas kahta paikkaa.

Satakunnan vasemmistoliitto avaa EU-vaalikampanjansa 28. huhtikuuta Eurajoen yhteiskoululla klo 12 alkaen kevätpiirikokouksen yhteydessä.

Lähde mukaan tukemaan vasemmiston politiikkaa ja ehdokkaita, Satakunnan vasemmistoliiton puheenjohtaja Mikko Kaunisto ehdottaa.

Tule sunnuntaina Eurajoelle kertomaan, miten juuri sinä haluaisit olla mukana kampanjoimassa vasemmistoliiton eurovaaliehdokkaiden ja -vaaliohjelman puolesta.

Voit myös ilmoittautua mukaan kampanjoitiin suoraan piirin vaalivastaavalle sähköpostilla: mikko.kaunisto@vampula.fi

Eurovaaleissa vasemmistoliitto on

Äärioikeiston noustessa vastavoimaksi tarvitaan vahvaa vasemmistoa. Jokaisella on oikeus elää ilman pelkoa väkivallasta tai syrjinnästä. Ihmisoikeus- ja sotarikoksia on vastustettava johdonmukaisesti.

Vastuumme on jättää tuleville sukupolville elinkelpoinen ja hyvinvoiva planeetta. Yhdessä saamme aikaan vaikuttavampia tekoja ja näytämme suuntaa muulle maailmalle. Siirtymän ilmastokestävään arkeen pitää olla reilu kaikille. 

Haluamme varmistaa, että jokainen tulee toimeen tekemällään työllä. Reilut työehdot kuuluvat kaikille. Suuryritysten ja rikkaiden veronkierto, rahanpesu ja veroparatiisit on saatava kuriin. Yhteiset rahat on käytettävä yhteisen hyvinvoinnin turvaamiseen.

Parempi tulevaisuus rakennetaan vahvistamalla nuorten hyvinvointia. Nuorten työllistymistä ja toimeentuloa on tuettava, ja mielenterveyspalvelut on taattava kaikkialla Euroopassa.

Tustustu vasemmisto EU-vaaliohjelmaan ja ehdokkaisiin.


¨