• Eduskuntavaalit
  • Mielipiteet
  • Toimituksen nostot

Eero Rantala: Politiikkakin voi olla hauskaa

Nakkilalainen eduskuntavaaliehdokas kirjoittaa, että Satakunnassa vasemmiston ehdokasasettelu on tehty taidokkaasti, sillä ehdokkailla on hyvä yhteishenki.
Teltoilla on ehdokkaiden kesken ihan oikeasti hauskaa, koska huumorintajut kohtaavat ja tavoite on yhteinen.

Politiikka mielletään usein tylsäksi. Kokouskäytännöt ja pitkät asialistat toki monesti ovat puuduttavia eivätkä aiheetkaan yllä stand-up lavoille.

Pidin Nakkilan kunnanvaltuustossa vasemmiston ryhmäpuheen, jossa totesin kauden kunnanhallituksessa olleen minulle yllätys. Vaikeistakin asioista päättäminen on ollut ajoittain jopa erittäin mielekästä, koska yhteistyö ja henki hallituksen jäsenten välillä on ollut erittäin hyvää.

Nyt näyttää siltä, että tuo hyvä onni positiivisen politiikan saralla on löytänyt minut jo toisen kerran.

Satakunnassa vasemmiston eduskuntavaaliehdokkaiden kohdalla on käynyt satumainen tuuri, tai sitten ehdokasasettelu on taidokkaasti viety tähän lopputulokseen.

On löytynyt ryhmä, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja huumorintajut tuntuvat kohtaavan täydellisesti.

Eduskuntavaaliehdokas Eero Rantala

Kampanjaa on tehty jo tovi ja meillä on ollut uskomattoman hauskaa. On löytynyt ryhmä, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja huumorintajut tuntuvat kohtaavan täydellisesti.

Tulemme eri kunnista ja omista taustoistamme johtuen painotamme politiikassamme erilaisia asioita, mutta juuri tuo monimuotoisuus ja kunnioitus toisiamme kohtaan tekee tässä ryhmässä kampanjoinnin mielekkääksi.

Jos siis näet meidät teltoilla ja tapahtumissa hymyssä suin, se kertoo siitä, että meillä on ihan oikeasti hauskaa.

Vain yhdessä meillä on mahdollista saavuttaa vaalivoitto!

Eero Rantala

Eduskuntavaaliehdokas

Nakkila

Eero Rantala paljastaa, että Satakunnan vasemmistoehdokkailla on jo tähän mennessä ollut kampanjoidessa ihan aidosti hauskaa.
Kohti vasemmiston vaalivoittoa!