• Eduskuntavaalit
  • Toimituksen nostot
  • Uutiset

Iloisesti vaalitunnelmaan Eurajoen vaaliteltalla

Eurajoen vasemmisto pystytti vaaliteltan lauantaina 28.1. kirkonkylän pääväylän varrelle. Kylmä viima ei suosinut torikauppaa, mutta vasemmiston ehdokkaat varmasti näkyivät kauas. Liiveissä, myssyissä ja kaulaliinoissa hehkui lämmintä vaalitunnelmaa. Kohti vaalivoittoa!

Mika Aho, Saana Hannula, Lotta Hatakka, Jukka Heinonen, Mikko Kaunisto, Janne Koivisto, Raisa Ranta, Eero Rantala, Petri Salminen ja Milka Tommila. Yhteensä kymmenen satakuntalaista vasemmistoehdokasta.

– Onkohan täällä torilla koskaan ennen ollut näin monta ehdokasta yhtä aikaa? kysyi Eurajoen vasemmiston puheenjohtaja Jarmo Ruohonen.

Porilaiset tulevat! Eduskuntavaaliehdokkaat Raisa Ranta, Milka Tommila ja Saana Hannula eivät tulleet Eurajoelle tyhjin käsin.

Porista oli saapunut viisi kandidaattia. Raumalta, Eurasta, Huittisista, Nakkilasta ja Kankaanpäästä yhteensä toiset viisi. Ehdokkaista saatiin koottua komea rivistö useampaankin yhteiskuvaan. Vasemmistonuorten lippu oli mainio keskustelun avaaja.

Kymmenen ehdokasta vasemmalta, Lotta Hatakka, Janne Koivisto, Jukka Heinonen, Raisa Ranta, Petri Salminen, Milka Tommila, Saana Hannula, Mika Aho, Eero Rantala ja Mikko Kaunisto.

Vasemmiston roll up oli lähteä lentoon Eurajoen torin tuulenpuuskissa. Varmistamassa eduskuntavaaliehdokkaat Raisa Ranta ja Mika Aho.

Eduskuntavaaliehdokas Janne Koivisto Kankaanpäästä.

Rauman vasemmisto lainasi vaaliteltalle kaksi pöytää. Teltan edessä keskustelemassa eduskuntavaaliehdokas Lotta Hatakka sekä Eija ja Tapio Ailasmaa.

Eero Rantala on eduskuntavaaliehdokas Nakkilasta.
Kuuma juotava maistui. Vasemmalta Pertti Salo sekä eduskuntavaaliehdokkaat Janne Koivisto ja Raisa Ranta.
Eduskuntavaaliehdokas Mikko Kaunisto Huittisista.
Eduskuntavaaliehdokkaat Milka Tommila, Saana Hannula, Petri Salminen palvelualttiina ja Mika Aho nauttimassa kioskin antimista.
Eduskuntavaaliehdokas Jukka Heinonen kertoi, ettei perusta hatuista ja myssyistä, Milka Tommilalla oli vaaliteltalla vasemmiston myssy ja huomioliivi. Molemmat ovat ehdolla eduskuntaan ja kuvassa poliittisen keskustelun tiimellyksessä.
Euralainen eduskuntavaaliehdokas Petri Salminen luottaa Paperiliiton pipoon.
Eduskuntavaaliehdokkaat Eero Rantala, Mika Aho, Saana Hannula ja Mikko Kaunisto. Ilmeistä näkee, ettei ole lämmin, mutta periksi ei anneta.
Tältä näyttää vaaliteltan purkaminen. Siihenkin tarvitaan useamman henkilön yhteistyötä. Kulmissa kiinni Mikko Kaunisto, Saana Hannula, Raisa Ranta ja Milka Tommilla.

Missä vaaliteltalla tavataan seuraavaksi? Millainen mahtaa olla sää?

Satakunnan vasemmiston lista on täynnä. Voit tutustua vasemmistoehdokkaisiin Vasenvoiman ehdokasesittelyjen kautta tai puolueen vaaligalleriassa.

EDIT 30.1. klo 10.58 vaihdettu kuvien kokoja.