• Mielipiteet

Mikko Kaunisto: Vastine Tapio Furuholmille

Vasemmistopiirin puheenjohtaja Mikko Kaunisto vastaa Tapio Furuholmille ja samalla hiukan muillekin tiukkaa kritiikkiä esittäneille. Hän lupaa, että

– Vasemmistolaiset päättäjät tulevat kunnissa, maakuntaliitossa ja Satakunnan hyvinvointialueella edelleen vaatimaan esityksiltä tarkat taloudelliset ja toiminnalliset selvitykset sekä päätöksen inhimilliset ja alueelliset vaikutusten arvioinnit.

– Viestinnässä ja viestimme näkyvyydessä meillä on parannettavaa.

– Tapio Furuholm vaati kirjoituksessaan 27.4.2024 meitä satakuntalaisia vasemmistolaisia puolustamaan tavallisia ihmisiä, niin ettei se jää epäselväksi.

Tapio lienee oikeassa siinä, että meillä on ollut vajausta tehdä politiikkaa tunteella ja räiskyvästi.

Puheenjohtaja Mikko Kaunisto

Olemme saaneet kevään aikana kovaakin kritiikkiä satakuntalaisilta vasemmiston linjasta Satakunnan hyvinvointialueen päätöksenteon osalla.

Itse olen kuitenkin vakuuttunut, että suurelta osin kyseessä on enemmän keskustalaisten ja perussuomalaisten median välityksellä aikaansaamasta harhakuvasta.

Kun päätetään hallintosäännöstä, ei kyllä mitenkään samalla voida päättää jonkin alueen palvelun tai palveluiden lakkauttamisesta.

Valitettavaa on, että populismi vie sijaa todellisilta asioilta.

Puheenjohtaja Mikko Kaunisto

Vasemmistolaiset päättäjät tulevat kunnissa, maakuntaliitossa ja Satakunnan hyvinvointialueella edelleen vaatimaan esityksiltä tarkat taloudelliset ja toiminnalliset selvitykset sekä päätöksen inhimilliset ja alueelliset vaikutusten arvioinnit.

Tiedän, että aluevaltuustoryhmässämme on tehty paljon työtä ja että tulemme puolustamaan niitä arvoja ja asioita, joita olemme äänestäjille luvanneet.

Viestinnässä ja viestimme näkyvyydessä meillä on parannettavaa.

Puheenjohtaja Mikko Kaunisto

Meidän tuleekin keskustella, kuunnella sekä kehittyä ja nostaa vahvemmin esille näkemyksemme ja linjamme sen tavallisen ihmisen puolustamisessa.

Mikko Kaunisto

Puheenjohtaja

Satakunnan Vasemmistoliitto