• Toimituksen nostot
  • Uutiset

Kampanjoidaan lujasti Lin ja tulevaisuuden puolesta

Vasemmistoliiton värit helottivat punaisina torstain pikkupakkasessa aamulla ja illalla, kun vaalikiertue pysähtyi Säkylän torilla ja Kokemäellä marketin pihalla.

Kummassakaan paikassa ei kilpailevia puolueita näkynyt, ja vasemmiston presidenttiehdokkaan sanoma otettiin hyvin vastaan.

Hymyt olivat herkässä Kokemäellä, sillä kampanjointi on iloinen asia.

Teltan, pöydän, grillin ja beachflagin pystyttäminen merkitsee paljon muutakin kuin vain Li Anderssonin meneillään olevan kampanjan tukemista.

Presidentinvaalia seuraavat euro-, alue- ja kuntavaalit sekä lopulta vuonna 2027 eduskuntavaalit. Siksi vasemmistoliiton näkyminen Satakunnan vaalikentillä on tälläkin viikolla erittäin tärkeää.

Säkylän torilla grillattiin vaalimakkaroita aamupäivällä. Grillimestarina toimineen piirin puheenjohtaja Mikko Kauniston mukaan makkaroita katosi nälkäisten suihin satakunta.

Illalla Kokemäen teltalla oli tarjolla kuuluisia Li-pipareita ja mehua. Flaijerit, Kansan Uutiset ja isokokoiset Li-rintanapit kiinnostivat myös.

Torstain molemmilla telttapaikoilla keskustelua syntyi presidentinvaaliin liittyvistä kysymyksistä sekä työmarkkina-asiosta, sotesta sekä sodista ja rauhasta. Monesta suusta kuultiin, että meillä tässä vaalissa paras ehdokas.

26.1.2024 Vampulan Kauppakeskus klo 16–17.30 (Sallilantie 41) Tarjolla politiikkaa ja grillimakkaraa.

26.1.2024 Puoluesihteeri Anna Mäkipää, Huittisten Toripuoti klo 18–20 (Kappelikuja 1) Lue tarkemmat tiedot Vasenvoimasta.

27.1.2024 Euran K-Supermarket klo 10–12 (Satakunnankatu 13) Tarjolla politiikkaa ja grillimakkaraa.

27.1.2024 Raumalla K-Citymarket klo 11–16 (Karjalankatu 5) Vaalikiertueen päätepysäkki, jonka ohjelmasta ilmoitetaan myöhemmin lisää.

Mikko Kaunisto ja Juhani Oksanen sekä lähes pakollinen pahvi-Li-potretti Kokemäellä. Näitä on kiertueen mittaan otettu paljon ympäri Suomen. Onneksi pahvi-Litä ei palella.