• Uutiset

Satakunnan vasemmisto kulkee eteenpäin, ja jatkaa keskustelua

Porin Puistotalosta lähti torstai-iltana tyytyväisiä vasemmistolaisia kotimatkalle. Avoin omaa piiriä koskeva keskustelutilaisuus keräsi väkeä kokoustilan täydeltä.

Puheenvuoroja käytettiin pitkin iltaa runsaasti ja luultavasti kaikki halukkaat tulivat kuulluiksi.

Lyhyet avaussanat lausui Satakunnan vasemmistoliiton puheenjohtaja Mikko Kaunisto. Työn puolesta kysymyksiin oli vastaamassa vasemmistoliiton läntisen alueen toiminnanjohtaja Raisa Ranta.

Keskustelussa uskallettiin käydä läpi vaikeitakin aiheita, mennyttä ja tulevaa, jäsenkehitystä ja viestintää, aluepolitiikkaa sekä tietenkin kaikkia tulevia vaaleja. (Juttu jatkuu kuvan jälkeen)

Porilaiset vasemmistolaiset olivat mukana runsaslukuisimmin, mutta keskustelemaan oli tultu myös Raumalta, Eurajoelta, Luvialta, Nakkilasta, Ulvilasta, Harjavallasta, Vampulasta, Huittisista ja Honkajoelta.

Keskustelutilaisuuden alullepanija oli Seppo Wikström Merikarvialta. Hänellä on vahva järjestötausta ja halu vahvistaa vasemmiston toimintaa paitsi kotikunnassaan, myös koko maakunnassa. (Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Tämä perustuu jutun kirjoittajan omiin havaintoihin.

Parituntisella neuvonpidolla ei vielä muuteta maailmaa, mutta se käy hyväksi aluksi, kun tavoittelemme Satakuntaa, joka on hyvä paikka kaikille, ei vain harvoille.

Jos kiinnostuit ja haluat tietää mitä kaikkea keskustelutilaisuudessa puhuttiin, tule rohkeasti mukaan seuraavalla kerralla.