• Toimituksen nostot
  • Uutiset

Satakunnan vasemmisto liikkeellä, satoi tai paistoi – vuorossa Pori

Vasemmisto näkyy ja kuuntelee teltoilla ympäri maakuntaa, sillä poliittisen syksyn sadonkorjuu tarjoaa kuraa oikeistohallituksen täydeltä.

Lauantain 23. syyskuuta Karhukaupunki viettää Porin Päivää ja vasemmiston teltta on klo 9–15 Käviksellä, joka tunnetaan myös Yrjönkatuna.

Tule tapaamaan Satakunnan hyvinvointialueen vasemmistoliiton luottamushenkilöitä, paikallisia valtuustoryhmiä, Satakunnan vasemmistoliiton puheenjohtajistoa sekä muita vasemmistoaktiiveja.

Porin Päivän teltalla kansanedustaja Timo Furuholm klo 12.00–13.30 sekä pitkin päivää paikallisia luottamushenkilöitä ja vasemmistoaktiiveja.

Tule treffaamaan teltalle!

Porin vasemmiston Facebook-tapahtuman mukaan teltalla sopii keskustella, vaikka koko päivän kelvottomasta oikeistohallituksesta. Pahan maun saa pois suusta mehulla ja konjakkiplareilla, jotka ovat porilaisia perinneleivonnaisia.

Kansanedustaja, Vasemmistoliiton varapuheenjohtaja ja Vasemmistonaisten puhenainen Veronika Honkasalo on lauantaina Porissa.
(Arkistokuva tammikuun 2023 puolueristeilyltä.)

Lattomeren työväentalossa vietetään lauantaina Satakunnan vasemmistonaisten juhlaa. Puhujaksi Poriin on kutsuttu Veronika Honkasalo.

Iltapäivä aloitetaan verkostokokouksella ja se huipentuu illalliseen, musiikkiin ja runoihin.

Tapahtumalista täydentyy syksyn aikana.