• Uutiset

Puoluepäivän antia SuomiAreenasta

Maanantai oli vasemmistolle täysi päivä. Valtakunnallisia päättäjiä ja aivan tavallisia satakuntalaisia vasemmistolaisia kuhisi karhukaupungissa aamusta myöhäiseen iltaan. Vasenvoima antaa vahvan suosituksen myös viikon muiden päivien SuomiAreena-ohjelmasta.

Satakuntalainen vasemmistolainen voi suunnistaa tapahtumien pyörteissä vasemmiston oman tärppilistan tai järjestäjän ohjelman avulla. Liikkeelle ja verkostoitumaan!

Puheenjohtaja Li Andersson kertoi raatihuoneenpuistossa miljonääriveron lisäksi myös vasemmiston muista tulevista vaaliteemoista. Viikon tärkeimmästä tilaisuudesta löytyy tallenne puolueen somekanavilta.
Torin puolueteltalla päivystäminen on tärkeä osa areenaviikkoa. Porin vasemmiston Jarno Valtonen ennakoi vasemmiston vaalivoittoa. Piirin euralainen puheenjohtaja, eduskuntavaaliehdokas Petri Salminen palvelee vuorollaan tiskin takana. Kansanedustajien päivystysvuorot voi lukea vasemmiston ohjelmasta.
Porilainen valtuutettu Jaakko Jäntti pyöräili vaaliteltalle, jossa tiskin takana varavaltuutettu Rami Virtanen. Kaikki ryhmät toimivat teltassa rinnakkain, joten siellä voi halutessaan kuulostella myös naapuripuolueiden teemoja.
Porilaisvaltuutettu Oili Heino vaihtoi kuulumisia ministeri Hanna Sarkkisen kanssa raatihuoneenpuistossa.
Porin vasemmiston puheenjohtaja Milka Tommilalla on areenaviikolla taas monta rautaa tulessa. Veteraanipoliitikko Jari Pajukoski yhdisti vasemmiston puoluepäivän sauvakävelylenkkiin.
Puheenjohtaja Li Andersson ehti vain pyörähtää Porin vasemmiston kesäjuhlassa Porin kaupungintalossa, sillä torin MTV-lavalla oli vielä kiireisen puoluepäivän viimeinen keikka kello 20 alkaen.
Lämminhenkisen iltatilaisuuden tervehdyssanat lausui Porin vasemmiston puheenjohtaja Milka Tommila.
Junneliuksen palatsin kolmannessa kerroksessa poristiin politiikasta ja maisteltiin kesäherkkuja mansikoista makkaroihin. Kiitokset Porin valtuustoryhmälle hyvistä järjestelyistä!